• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 2392070149

Bride or Bridezilla???

    

 

Η μαγική στιγμή φτάνει αλλά ξαφνικά ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να λυθούν όλες οι μικρολεπτομέρειες?

Ξαφνικά ο κόσμος τριγύρω σας είναι πολύ προσεκτικός στο πως σας μιλάει?

Όλες οι προτάσεις από τρίτους γίνονται με μορφή διστακτικής ερώτησης?

Αναρωτιέστε διαρκώς ποιο είναι το πρόβλημα όλων και δεν καταλαβαίνουν?

Μην ανησυχείτε…. Δεν έχασαν όλοι το μυαλό τους….

Εσείς απλά μετατραπήκατε από BRIDE σε BRIDEZILLA

και κανείς δεν ξέρει πώς να σας διαχειριστεί. Σε ένα βαθμό όλες οι νύφες περνάν από αυτή τη φάση. Υπάρχει όμως τρόπος και να το αποφύγετε και να επανέλθετε εάν έχετε περάσει ήδη στην σκοτεινή πλευρά!!!!!

Η λύση είναι μια και λέγεται οργάνωση. Οργάνωση ανθρώπων. Οργάνωση ιδεών. Οργάνωση χρημάτων. Οργάνωση εταιριών.

Τι εννοούμε?

Οργανώστε τους ανθρώπους τριγύρω σας. Μοιράστε αρμοδιότητες χωρίς όμως να αφήνετε τους ανθρώπους τριγύρω σας να παίρνουν τον έλεγχο και ενδεχομένως να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Οργανώστε τις ιδέες σας. Το διαδίκτυο έχει ανοίξει τους ορίζοντες μας σε μια πληθώρα πληροφοριών. Διαλέξτε συγκεκριμένα πράγματα για τον γάμο σας έτσι ώστε και το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο αλλά και εσείς να μπορείτε να διαχειριστείτε τον όγκο των απαιτούμενων εργασιών.

Οργάνωση των χρημάτων σας. Δημιουργήστε ένα προϋπολογισμό και  προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες αποκλείσεις. Τίποτα δεν δημιουργεί στρες περισσότερο από το να έρχονται οι λογαριασμοί από τους διάφορους προμηθευτές και να μην υπάρχουν αρκετά χρήματα για να τους καλύψουν.

Οργάνωση των εταιριών που θα προσφέρουν υπηρεσίες την ημέρα του γάμου σας. Κάντε επαφές με το catering, τον χώρο της δεξίωσης και την εταιρία ηχητικής και μουσικής κάλυψης που θα παρέχει τον DJ, την ορχήστρα, τον ήχο και τα φώτα για το πάρτι σας από νωρίς. Υπογράψτε συμφωνητικά και μην συζητάτε υπηρεσίες ¨στον αέρα¨. Διαλέξτε εταιρίες με γνώμονα το κύρος και τη νομιμότητα και όχι την τιμή για να είστε σίγουρη για το αποτέλεσμα.

yapartysu

Ηχητική, μουσική και φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων

Dj, ορχήστρες και μουσικά σχήματα