• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 2392070149

ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος είναι η πιο σημαντική κοινωνική εκδήλωση ενός ζευγαριού. Δεν είναι

ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση και η μουσική της επιμέλεια είναι ίσως από τις ποιο δύσκολες

Οργάνωση και

Η εταιρεία Υapartysu έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εγχώριων

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Τα παιδικά πάρτυ είναι σοβαρή υπόθεση και οι λιλιπούτειοι καλεσμένοι είναι

Dj γάμων και εκδηλώσεων

yapartysuDj

Η εταιρεία μας με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του θεάματος και στην ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων δίνει την μέγιστη βαρύτητα στο ανθρώπινο συνεργαζόμενο δυναμικό της, ώστε να είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη και ευχάριστη εκδήλωση, με υψηλής ποιότητας ηχητικής και φωτιστικής επένδυσης. Όλοι οι συνεργαζόμενοι djs της yapartysu εκτός από πολυετή εμπειρία διαθέτουν μουσική παιδεία, πλούσιο pοrtοfolio και τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ώστε να μπορούμε πρώτα εμείς να εγγυηθούμε το τέλειο αποτέλεσμα για την εκδήλωσή σας. Όλοι οι προτεινόμενοι dj γάμων, events, εγκαινίων, παιδικών partys και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης δουλεύουν και χρησιμοποιούν άκρως επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας μας για κρυσταλλική απόδοση του ήχου.

Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να εμπιστευτείτε την μουσική πορεία που θα ακολουθήσουν αφού φυσικά θα σας έχουν παρουσιάσει πρώτα το προγραμματισμό τους. Γνωρίσουμε καλά ότι ο dj είναι η καρδιά ενός party και γενικότερα μίας εκδήλωσης και για αυτό φροντίζουμε καθημερινά να εξελισσόμαστε και να εξελίσσουμε τους ανθρώπους που θα σας προτείνουμε.
Στην εταιρεία μας διαθέτουμε εξειδικευμένους djs για κάθε μουσική κατηγορία που θέλετε να ακολουθήσετε στην εκδήλωσή σας. Για παράδειγμα αν θέλετε ένα jazz party για το γλέντι του γάμου σας θα σας στείλουμε τον ανάλογο dj και όχι τον dj για γάμο με λαϊκό πρόγραμμα.

 

Παραδοσιακά

Στην Ελλάδα η παράδοση μας είναι πολύ σημαντική και την κρατάμε κοντά στην καρδιά μας, γι αυτό και θέλουμε να την προβάλουμε στις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας. Σε εμάς θα βρείτε τις πιο εκλεκτές παραδοσιακές ορχήστρες για να δώσετε ότι ύφος εσείς θέλετε στην εκδήλωση σας.

Λαϊκά

Ποιο γλέντι δεν περιλαμβάνει ένα τσιφτετέλι ή ένα ζεϊμπέκικο? Αν θέλετε και εσείς η εκδήλωση σας να έχει ένα ζωντανό αέρα, θα σας προτείνουμε ορχήστρες που απαρτίζονται από έμπειρους και ταλαντούχους μουσικούς και υπόσχονται να ξεσηκώσουν και τους πιο ντροπαλούς στην πίστα!