• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 2392070149

ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση και η μουσική της επιμέλεια είναι ίσως από τις ποιο δύσκολες κοινωνικές εκδηλώσεις που απαιτούν πολύ προσοχή και καλό σχεδιασμό για να δημιουργηθεί η τέλεια ακουστική

Οι απαιτήσεις σε ένα τέτοιο γλέντι ποικίλουν ανάλογα με την ημέρα, την ώρα και το ηλικιακό κοινό που θα παρευρεθεί. Η yaPARTYsu έχει πάντα πυλώνα την ασφάλεια της ακοής των παιδιών αλλά και των καλεσμένων και γι αυτό το λόγο διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα όπως (ηχεία, προβολείς για φωτιστικά εφέ, κονσόλες, κ.α.).

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να παρεκκλίνουμε από το στοιχείο της διασκέδασης και για αυτό οργανώνουμε πάντα το γλέντι της βάπτισης λαμβάνοντας υπόψη την ηλικιακή πολυμορφία που υπάρχει σε αυτές τις εκδηλώσεις εξασφαλίζοντας την διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Ανάλογα με τον χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί τον γλέντι, όπως και στην οργάνωση γάμου έτσι και στην βάπτιση, βασικό ρόλο παίζει ο σχεδιασμός ώστε να εξασφαλιστεί η τέλεια ακουστική.

Ο μουσικός επιμελητής της ημέρας (dj ή ορχήστρα) που θα τον έχετε επιλέξει σύμφωνα με τα δικά σας μουσικά ακούσματα θα σας προτείνει την τέλεια playlist για να ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Η εταιρεία μας πάντα στο πλαίσιο της καλής εξυπηρέτησης των πελατών της και της τέλειας ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων θα σας προτείνει διασκεδαστές ανάλογα με τις ηλικίες των μικρών καλεσμένων καθώς και τη θεματολογία της βάπτισης (κλόουν, παιδικούς ήρωες, face painting, μπαλονοκατασκευές, κτλ).

Όπως αντιλαμβάνεστε η μουσική, ο φωτισμός και η ηχητική κάλυψη βάπτισης με ότι συνεπάγεται δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση και στην yaPARTYsu.gr την αντιμετωπίζουμε με την δέουσα σημασία.