• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 2392070149

Ηχητική Κάλυψη Εκδήλωσης

untitledΗ ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων με ότι συνεπάγεται αυτό. Απαιτεί σωστό σχεδιασμό, εμπειρία και άριστη υλικοτεχνική υποδομή για να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα.

Στην yaPARTYsu.gr αντιμετωπίζουμε την κάθε εκδήλωση με διαφορετική προσέγγιση και με τον ανάλογο εξοπλισμό. Για παράδειγμα δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα ίδια ηχεία σε μία συναυλία που γίνεται σε έναν ανοιχτό χώρο για 10.000 άτομα με έναν γάμο σε ένα κλειστό κέντρο των 300 ατόμων.

Ο βασικός παράγοντας από τον οποίο εξαρτάται κατά πολύ η επιτυχία μίας εκδήλωσης είναι ο σχεδιασμός της. Έτσι στην εταιρεία μας διαθέτουμε εξειδικευμένους "Acoustic performance consultants - συμβούλους ακουστικής απόδοσης" που με την πολυετή τους εμπειρία στον χώρο του θεάματος και της μουσικής θα εξασφαλίσουν για εσάς ή την εταιρεία σας το τέλειο ακουστικό , μουσικό και φωτιστικό αποτέλεσμα.

Ο επαγγελματισμός μας και η συνέπειά μας, μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε και έγγραφη εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα της εκδήλωσής σας κατά την σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία μας.

Όλος ο εξοπλισμός της εταιρείας μας όπως:(ηχεία, φώτα, κονσόλες dj, πλατφόρμες, σκηνές, πασαρέλες, κ.α.) είναι απολύτως επαγγελματικός με τα απαραίτητα πιστοποιητικά κατασκευής, απόδοσης και ελέγχων που περνάνε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στην yaPARTYsu λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό σας, και εκτός από την ηχητική απόδοση και την καλή ακουστική μας ενδιαφέρει και η εξασφάλιση της υγείας του. Για αυτό και δημιουργήσαμε την συμβουλευτική υπηρεσία ηχητικής απόδοσης σε όλες τις εκδηλώσεις.


Εκτός από την σωστή ακουστική και μουσική απόδοση μίας εκδήλωσης, μπορούμε να σας παρέχουμε και σύμβουλο οργάνωσης, σε περίπτωση που η εκδήλωσή σας το απαιτεί και έχει πολλές θεματολογίες και μεταβολές όπως μία επίδειξη μόδας με 10 σχεδιαστές. Επίσης  τεχνικό κλιμάκιο της yaPARTYsu που μπορεί να αποτελείται από 1 έως και 20 άτομα ανάλογα με το μέγεθος της εκδήλωσης σας,  θα είναι πάντα σαν άγρυπνοι φρουροί και θα δράσουν την κατάλληλη στιγμή χωρίς να καταλάβει κανείς οποιαδήποτε μεταβολή στο ηχητικό αποτέλεσμα.

Η μουσική κάλυψη εκδηλώσεων είναι ένας ξεχωριστός τομέας της εκδήλωσης που η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει πολλές λύσεις μέσα από τους μουσικούς μας επιμελητές DJs, Ορχήστρες, τραγουδιστές και Performers. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού προγραμματίζουμε κάποιες συναντήσεις ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα, με τα ακούσματα και το είδος της μουσικής που θέλετε να ακολουθήσουμε για να είναι όλοι ικανοποιημένοι στην εκδήλωσή σας. Σε πολλές περιπτώσεις και αν το επιθυμείτε, δημιουργούμε μαζί την playlist που θα ακολουθηθεί δίνοντάς σας τις κατάλληλες συμβουλές για να έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα.