• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 2392070149

ΓΑΜΟΣ

gamosΟ γάμος είναι η πιο σημαντική κοινωνική εκδήλωση ενός ζευγαριού. Δεν είναι λίγες οι φορές που σίγουρα έχετε φανταστεί τον γάμο σας, και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε να συμβούν απρόοπτα και να μείνει κάποιος δυσαρεστημένος.

Στην YaPARTYsu γνωρίζουμε καλά πόσο απαιτητική είναι η σωστή οργάνωση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας και την αντιμετωπίζουμε με την υπευθυνότητα που της αρμόζει.

Η ηχητική κάλυψη γάμου στην εταιρεία μας διεξάγετε σε τρία στάδια που θα σας εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία στο γαμήλιο γλέντι σας, αφήνοντάς τους όλους ικανοποιημένους δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα με την κατάλληλη ακουστική στην κατάλληλη στιγμή.

Σχεδιασμός: Ο σχεδιασμός της ηχητικήςμουσικής, φωτιστικής και ακουστικής κάλυψης του γάμου σας, γίνεται από τον ειδικό ακουστικής επιμέλειας, που θα επισκεφτεί τον χώρο στον οποίο θα διεξαχθεί το γλέντι σας, αφού πρώτα θα έχετε κάνει μία συνάντηση για να ενημερωθεί για τα δεδομένα της βραδιάς σας όπως τον αριθμό ατόμων, τη μουσική της αρεσκείας σας, ηλικίες καλεσμένων, ώρα που θα γίνει το γλέντι, κ.α.. Όλα τα παραπάνω θα καθορίσουν την τέλεια ηχοφωτιστική σύνθεση ώστε να υπάρχει μία τέλεια αρμονία μεταξύ της προσωπικής σας πινελιάς, του χώρου και της ευχάριστης διάθεσης που θα επικρατήσει. Πριν δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα θα έχει γίνει και μία επιπλέον συνάντηση με τον υπεύθυνο μουσικής επιμέλειας που θα διαλέξετε Dj ή Ορχήστρα, ώστε να οριστεί η playlist της βραδιάς, και να σας βοηθήσει με την εμπειρία του δίνοντάς σας τις κατάλληλες συμβουλές για να διατηρήσει την διάθεση στα ύψη σε όλη την διάρκεια.

Στήσιμο και δοκιμές: Μία μέρα πριν γίνει το δικό σας γλέντι γίνεται ένας τελευταίος ενδελεχής έλεγχος της υλικοτεχνικής υποδομής της εταιρείας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα δουλεύουν άψογα και όπως τα έχουμε σχεδιάσει ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στην πιο μαγική στιγμή της ζωής σας. Ελέγχουμε όλα τα ηχεία που είναι υπερσύγχρονα και άκρως επαγγελματικά για να είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα δημιουργηθούν παραφωνίες ή "γρατσουνίσματα στον ήχο" που θα κουράσουν τους επισκέπτες. Γίνετε έλεγχος σε όλα τα φώτα που θα τοποθετηθούν στο γάμο σας για να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε εξασφαλισμένη την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ξεσηκώσουμε τον κόσμο σας. Μετά το τέλος του ελέγχου γίνετε και η τοποθέτηση του εξοπλισμού για να κάνουμε τους καλεσμένους σας και εσάς να έχετε μία αξέχαστη εμπειρία.

Αφού ολοκληρώσουμε τα δύο βασικά στάδια για την οργάνωση της μουσικής κάλυψης του γάμου σας και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς την ιδανική ατμόσφαιρα με τον αντίστοιχο φωτισμό και ήχο δεν μένει παρά να απολαύσετε την βραδιά .

Αφήστε τα υπόλοιπα επάνω μας και να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε μία καταπληκτική εμπειρία.


Είχα πάει σε πολλούς γάμους καλεσμένη άλλοι καλοί άλλοι μέτριοι από ήχο και στον δικό μου ήθελα να τα έχω όλα τέλεια. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχε τέτοια μεγάλη διαφορά στη ποιότητα από όσους είχα πάει. Συγχαρητήρια καθαρός κρυσταλλικός ήχος και καταπληκτικός φωτισμός.

Μαρία Λακουρδέλη,